Info Media Group

Info Media Group agencija je deo regionalne OOH grupacije koja je srpskom tržištu donela unapređenu verziju već ustanovljene usluge i  komunikacionog kanala – bus oglašavanje, prilagođenu potrebama lokalnog tržišta. Raspolažemo sa jedinstvenom nacionalnom mrežom vozila gradskog prevoza sa širokim portfoliom pojedinačnih usluga, a sve to podržano regionalnim iskustvom I ekspertizom i stručnim, lokalnim prodajnim timom.

Tri osnovna pravca komunikacije putem vozila gradskog prevoza su:
– oglašavanje u unutrašnjosti vozila  (plakati, svetleći panoi, hengeri, potpuno brendiranje unutrašnjosti vozila folijom ili specifično brendiranje)
– oglašavanje na spoljašnjosti vozila gradskog prevoza.
– sprovođenje promocija

Reklama unutar vozila je vidljiva publici koju čini preko 75% građana. Unutrašnjim brendiranjem vozila targetiramo slobodno vreme koje naši sugrađani provedu na putu do posla, škole, prijatelja, a koje u proseku traje 22 minuta po vožnji i omogućava isto toliki kontakt sa reklamom. U 83% slučaja putnici po izlasku iz vozila obave neku vrstu kupovine u roku od 10 minuta.

Ova vrsta medija omogućava detaljno informisanje putnika o proizvodima, popustima, članskim kartama i ostalim korisnim i zanimljivim podacima.

Reklama na spoljašnjosti vozila u proseku pređe 300 km dnevno tokom 18 sati boravka u saobraćaju i vidljiva je svim građanima. U mogućnosti smo da ponudimo oglasni prostor najnovijih vozila u gradskom saobraćaju Beograda, kao i brendiranje zadnjeg stakla novosadskih autobusa.

Info Media Group nije samo provajder, već čitav tim marketing eksperata koji vam stoji na raspolaganju i koji svojim znanjem i iskustvom može da vam pomogne u kreiranju najprimerenije kampanje u pogledu obima, broja vozila, površina i vremena, ali i u kreativnom oblikovanju i prilagođavanju vaše brend poruke specifičnostima bus medija.

Poverenje nam je poklonio značajan broj renomiranih klijenata koji su putem vozila gradskog prevoza iskomunicirali svoju ponudu, brend proizvod/uslugu ka targetiranom delu populacije.
Principi kojima se rukovodimo u poslovanju podrazumevaju profesionalan pristup, operativnu efikasnost i izgradnju kvalitetnih, dugoročnih odnosa sa partnerima, saradnicima i klijentima.

Ponuda naše grupe se stalno unapređuje i razvija, zato što smo uvek u potrazi za novim, atraktivnim, pristupačnim, fokusiranim medijskim potencijalima koji će biti adekvatno mesto susreta Vašeg brenda i Vaše ciljne grupe.